Vermiste man is weer terecht

politie_josh (18).jpg
0

Sinds woensdagavond 12 augustus wordt een dementerende man vermist vanaf de Zonnedauw in Alphen. Zijn familie hoopt dat hij snel gevonden wordt, omdat hij dringend zijn medicatie nodig heeft.

Lees verder  

Onkruid bestrijden met gasbrander gaat mis en resulteert in brand

handhaving brand bosjes 1.jpg
0

Op woensdag 12 augustus trof Handhaving Alphen aan den Rijn tijdens hun surveillance een brand aan in de bosjes naast de Prins Bernhardlaan, ter hoogte van het spoor. De brand ontstond doordat iemand onkruid wilde verwijderen met een g...

Lees verder  

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

politie_josh (18).jpg
0

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Lees verder  

Verwarde bewoner sticht kleine brand op balkon

balkon kleine brand pieter floriszstraat.jpeg
0

Op zaterdag 8 augustus kwam er bij de politie een melding binnen van een bewoner die in een psychose verkeerde. Op het balkon aan de Pieter Floriszstraat in Alphen stichtte de bewoner een kleine brand.

Lees verder  

Auto vliegt uit de bocht en raakt lantaarnpaal

Auto vliegt uit de bocht en raakt lantaarnpaal
0

Op de Steekterweg in Alphen heeft op maandag 10 augustus een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder is met de schrik vrijgekomen. 

Lees verder  

Politie verricht aanhoudingen voor poging tot straatroof

aanhouding_politie_josh.jpg
0

Op zondagavond 9 augustus heeft de politie drie mannen aangehouden. Zij worden verdacht van poging tot beroving met geweld op de Steekterweg. Een 27-jarige man uit Boskoop raakte hierbij gewond.

Lees verder  

Hulpdiensten rukken uit voor meldingen van persoon te water

Hulpdiensten rukken uit voor meldingen van persoon te water
0

Op zaterdagavond 8 augustus kwamen er vlak achter elkaar twee meldingen binnen van een persoon te water. In beide gevallen bleek het loos alarm te zijn. 

Lees verder  

Voertuig te water aan de Oostkanaalweg

frontale botsing oostkanaalweg 2.jpeg
0

In de afgelopen nacht is er een voertuig te water geraakt aan de Oostkanaalweg N460. De bestuurder was al uit het water geklommen, maar kon niet met duidelijkheid zeggen dat hij alleen was.

Lees verder  

Balkonbrand in Venusstraat

Balkonbrand
0

Er vond zojuist een balkonbrand plaats in de Venusstraat aan de Planetensingelzijde. Hulpdiensten zijn aanwezig. 

Lees verder  

Grashakselaar in de brand op de Achtermiddenweg in Aarlanderveen

Brand Aarlanderveen
0

Er heeft zojuist een brand plaatsgevonden op de Achtermiddenweg in Aarlanderveen. Het betreft een grashakselaar.

Lees verder  

Politie zoekt getuigen die foto's en video's hebben gemaakt bij Zegerplas

verdrinking zegerplas (2) 21-07-2020.jpeg
0

Bij de Zegerplas in Alphen vond op dinsdagmiddag 21 juli een drama plaats. Een vierjarig jongetje raakte te water en overleed even later in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen die recreatieve foto’s en video&rsquo...

Lees verder  

Vierjarige verdronken in de Zegerplas

verdrinking zegerplas 21-07-2020.jpeg
0

Diverse hulpdiensten rukten op dinsdagmiddag 21 juli uit voor een vierjarige te water in de Zegerplas in Alphen. Ook de traumahelikopter was ter plaatse. Helaas mochten de levensreddende handelingen niet meer baten en is het jongetje l...

Lees verder  

Traumahelikopter ter plaatse voor medische noodsituatie

traumahelikopter europapark.jpg
0

Op maandagmiddag 20 juli waren hulpdiensten ter plaatse voor een medische noodsituatie aan de Provinciepassage in Alphen. De traumahelikopter landde niet veel later in het Europapark.

Lees verder  

Opnieuw veel meldingen van overlast

politie_josh (18).jpg
0

Het komt de afgelopen maanden veel voor, overlast door geluid of jeugd. Het aantal meldingen van geluidsoverlast steeg ten opzichte van vorig jaar zelfs met 67 procent in Alphen. Afgelopen weekend kwamen er opnieuw veel meldingen binne...

Lees verder  

Meisje (16) mishandelt politieagenten en krijgt dagvaarding

politie_josh (7).jpg
0

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 juli zijn meerdere groepen jeugd weggestuurd uit het centrum van Alphen vanwege de overlast die zij veroorzaakten. Een 16-jarig meisje bleek hier niet van gediend en mishandelde twee politieage...

Lees verder  

Politie beledigd door persoon die het woord van God verspreidde

herenhof NIEUW.jpg
0

Op vrijdag 17 juli kwam er bij de politie een melding binnen van twee personen in winkelcentrum De Herenhof die op luidruchtige wijze het woord van God verspreidden. Een van de twee is aangehouden vanwege het beledigen van de politieag...

Lees verder  

Zoekactie na vinden van kleding langs waterkant bij Max Euwesingel

WhatsApp Image 2020-07-19 at 07.32.41.jpeg
0

De brandweer is zondagochtend vroeg uitgerukt voor een melding van een mogelijk persoon te water. Langs de Max Euwesingel werden schoenen en een broek gevonden.

Lees verder  

Politiehelikopter zoekt mee naar gevluchte inzittenden

Politiehelikopter zoekt mee naar gevluchte inzittenden
0

De bestuurder van een auto is op zaterdagavond 18 juli op de Groenewerk in Alphen tegen een woning aangereden. Alle inzittenden van de auto zijn gevlucht. De politiehelikopter is ingezet om hen te zoeken. 

Lees verder  

Fors meer meldingen van overlast in Alphen

politie_josh (18).jpg
0

In het eerste half jaar van 2020 zijn er fors meer meldingen van overlast binnengekomen bij de politie. Landelijk gaat het om bijna 70.000 meldingen, wat neerkomt op een stijging van bijna 40 procent. Hoe zit dat in Alphen? Dat lees je...

Lees verder  

Veel rook bij containerbrand

brand container.jpeg
0

Op woensdagmiddag 15 juli is er brand ontstaan in een container aan de Bronsweg, op het bedrijventerrein Heimanswetering. Bij de brand komt veel rook vrij.

Lees verder