Pandepaniek

Ondanks de coronacrisis komen DE VERLEIDERS met een nieuw programma. Of eigenlijk dankzij! Want onder hun bezielende leiding kunt u meedenken over de mondiale coronacrisis. De thema’s van DE VERLEIDERS als de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy worden door deze pandemie namelijk nog urgenter. Daarom juist nu een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar dankbaar gebruik van maken.

De coronacrisis zal grote maatschappelijke en sociale consequenties hebben. Juist in angstige tijden is het noodzakelijk om vanuit een breder perspectief naar de zaken te kijken en dat gaan DE VERLEIDERS doen! Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belastinggeld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. Wat doet dit met u, uw werk, uw geliefden, uw spaargeld? Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder  fragiel, kan het deze crisis aan?    


Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven, onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag. Durf te komen! 


Zonder (pauze)drankje en garderobe


Bij het kopen van uw tickets kunt u momenteel niet uw eigen stoel selecteren zoals u gewend bent. Onze medewerkers zullen u bij uw bezoek naar uw plaats(en) brengen, om de gewenste 1,5 meter tussen uw huishouden én andere bezoekers te waarborgen.

Reacties

woensdag
11
november
2020
19:00 - 23:59
Vandaag
0° /

Morgen
6° /

Locatie

Binnenkort in de buurt

Ook interessant