Proeftuin - Ilse Bonder en Carla Glorie

Proeftuin Online: Creatief koken uit de moestuin

Een moestuin, maar ook een groentepakket of een koelkast vol restjes, vergen een andere manier van koken. In plaats van te bedenken wat je gaat eten en daarop je boodschappen af te stemmen, kook je met wat er is. 

Dat vraagt creativiteit en het lef te experimenteren. Leer van Ilse Bonder en Carla Glorie hoe je intuïtief een lekkere maaltijd op tafel zet.
Ilse en Carla zijn beide natuurvoedingskundige. Ilse is daarnaast ook kok, gespecialiseerd in de vegetarische keuken. Carla is één van de drijvende krachten achter wijktuin de Alphense Wetering en weet veel over het telen van groenten en fruit. Samen verzorgen zij deze leerzame workshop die je de volgende dag direct in praktijk kunt brengen.

Online webinar

Let op! Met oog op de coronamaatregelen organiseren wij deze workshop online. Nadat je hebt aangemeld sturen wij je enkele dagen voor de workshop via email een link die je toegang tot de workshop verschaft. Voor deelname aan deze workshop heb je minimaal een computer met internetverbinding en geluid nodig. Vragen stellen kan via een chatfunctie. Wil je in beeld en geluid kunnen meepraten, dan is er ook een webcam en een microfoon vereist. De meeste laptops en tablets zijn hier sowieso mee uitgerust. Installeren van extra software is niet nodig.

Aanmelden

Meedoen? Meld u aan via de website van Bibliotheek Rijn en Venen. Aanmelden kan tot 48 uur voor aanvang van de workshop.

Eetbaar Alphen

Eetbaar Alphen is een initiatief van de gemeente Alphen aan den Rijn. Onze gemeente beschouwt een bewustere omgang met toegankelijk, lokaal voedsel als een belangrijke bijdrage aan de gezondheid, leefbaarheid en samenleving. Eetbaar Alphen streeft naar meer eetbaar groen in de stad en informeert, stimuleert en ondersteunt initiatieven die hier een positieve bijdrage aan leveren. De Proeftuin is het educatieprogramma van Eetbaar Alphen in samenwerking met Bibliotheek Rijn en Venen.

Reacties

woensdag
23
september
2020
20:00 - 21:30
Vandaag
0° /

Morgen
6° /