garden-2358831_1280.jpg

Tuinpad Rijneveld

Het Tuinpad is elke laatste zaterdag van de maand open, van de lente tot de herfst. Bekijk de mooie kwekerijen, bezoek heerlijke restaurantjes en winkeltjes. Ontmoet leuke & interessante mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois & lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van kweker & kok. Verhalen over het landschap, geschiedenis en natuurlijk vooral ook over de Tuinen.

Bij iedere Tuinpad Rijneveld kan er worden gevaren in de typisch Boskoopse vaartuigen de schouw & de bok. Elke maand kun je genieten van een andere speciale Tuinpad-seizoenlunch. Elke maand is er dus wel een andere goeie reden om even te komen tuinen.

Het pad is open van 10:00 tot 16:00.

Tuinpad Rijneveld staat in september in het teken van de toekomst! En dan vooral over het veranderende klimaat en met welke problemen we te maken gaan krijgen maar vooral welke oplossingen er te bedenken zijn.

Wil je alles weten over hoe je een klimaatvriendelijke tuin kunt aanleggen en hoe de gemeente Alphen je daar bij kan helpen? Wil je ontdekken hoe Boskoopse kwekers en hoveniers hiermee bezig zijn? Kom dan naar het 1ste Tuinpad Kennis Platform en kom alles te weten over de klimaat-vriendelijke tuin! Leer over de Actie Steenbreek, tegel eruit plant erin! Ontdek hoe Alphen a/d Rijn in de toekomst Waterproef kan blijven en leer wat je daar zelf verder aan kunt bijdragen.

Reacties

zaterdag
28
september
2019
Vandaag
0° /

Morgen
6° /

Ook interessant