5ddd06acab4481cf975eb3f9cb71bf3a

26 mei Schaapscheerdersfeest bij Kinderboerderij Zegersloot


Op zondag 26 mei van 11.00 – 16.00 uur is er tijdens het jaarlijkse schaapscheerdersfeest van alles te beleven op Kinderboerderij Zegersloot in Alphen aan den Rijn. Het belangrijkste onderdeel van de dag is natuurlijk de “winterjas” van de schapen scheren, zodat ze fris de zomer tegemoet gaan.

Tijdens het scheren vertellen we je hier van alles over en kom je meer te weten over de schapen van de kinderboerderij, maar er is natuurlijk nog veel meer te zien en te beleven.

Op het erf van de kinderboerderij vind je een gezellige markt met een diversiteit aan kraampjes. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten; skelter rijden, schminken, broodjes bakken, springen op het springkussen en natuurlijk zijn ook de pony’s aanwezig om een rondje op te rijden. Heb je van al die activiteiten trek gekregen? Kom dan poffertjes eten bij de kraam van Pannenkoekenboederij De Schaapskooi. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij ook onze limonade koe van stal gehaald, dus melken maar. Zanger Marco Laros zorgt voor de vrolijke noot en ook clown Cho-Cho is in de middag van de partij!

Iedereen is deze dag van harte welkom! Voor volwassenen vragen we een kleine bijdrage van €2,-. Kinderen kunnen gratis naar binnen. Voor €3,- is er voor hen een activiteitenkaart te koop, waarmee zij aan 6 leuke activiteiten kunnen deelnemen. Alle betalingen zijn uitsluitend contant. Je maakt de geiten, schapen, konijnen en alle andere dieren van de kinderboerderij heel blij met je bezoek, want alle inkomsten van deze dag gaan naar de dieren. Deze dag is alleen mogelijk door de inzet van vrijwilligers, sponsoren en u als bezoeker. Waarvoor heel veel dank!
Reacties


Ook interessant