Alphens turntalent Ghizlane Barraki pakt het goud tijdens interland Gent

Alphens turntalent Ghizlane Barraki pakt het goud tijdens interland Gent


Vorig weekend stond Ghizlane, Alphense topsport turnster die 30 uur bij SV Pax in Hoofddorp turnt, nog op een kwalificatietoernooi in Den Bosch. De talentvolle turnster pakte daar het zilver met een verschil van 0,05 en plaatste zich voor het interland in Gent het weekend erop.

Dit is een toernooi van Fit Challenge waar meerdere landen aan meededen. Haar team moest uitkomen tegen Argentienie, Belgie en Slowakije in dit toernooi.

De prestaties op het interland liegen er niet om. Ghizlane pakte individueel goud. Samen met haar teamgenootjes stond ze op het podium. Ook waren ze als team Nederland de beste van de wedstrijd. Twee gouden medailles bracht Ghizlane mee terug. Als dat nog niet genoeg was, heeft Ghizlane nogmaals een geweldige prestatie neergezet. Haar punten waren hoog genoeg voor een rechtstreekse plaatsing in de selectie van Jong Oranje 2020. 

Het seizoen is nog niet voorbij voor Ghizlane. Volgend weekend staat de derde en tevens laatste kwalificatiewedstrijd voor het NK op het programma. Het Nederlands kampioenschap en toestelfinales zal plaatsvinden in het weekend van 22 en 23 juni in Ahoy. Daar heeft Ghizlane zich al voor alle toestelfinales geplaatst. 
Reacties