zendmastgekleurd.v1.jpg

Alphense zendmast verlicht voor Global Goals


Vanavond woensdag 25 september wordt de Alphense Zendmast kleurrijk verlicht. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Global Goals van de Verenigde Naties.  

De Alphense zendmast zal vanavond kleurrijk verlicht worden, waarbij elke lamp een andere kleur heeft. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Global Goals van de Verenigde Naties. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft voor de Global Goals van de VN op woensdagochtend ook de vlag gehesen. Hiermee laat de gemeente zien dat Alphen aan den Rijn onderdeel is van de wereldgemeenschap en zich verantwoordelijk voelt voor het aanpassen van de wereldwijde uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en gelijke kansen.

Zendmast
De basiskleur van de zendmast is wit / groen / wit, een verwijzing naar Alphen aan den Rijn als middelpunt van het Groene Hart van Holland. Met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas. Kijk op AlphenLinkt.nl voor het volledige overzicht

Foto: de Alphense zendmast is in verschillende kleuren verlicht om het effect van de gekleurde blokjes na te bootsen
Reacties


Ook interessant