impressie nieuwe bibliotheek 2.jpg

Bibliotheek Alphen binnenkort tijdelijk gesloten vanwege verhuizing


Bibliotheek Alphen Centrum verhuist deze zomer naar het nieuwe gebouw aan de Aarkade 10. Daarom sluit de huidige vestiging vanaf 27 juli.

De verwachting is dat de nieuwe vestiging in de loop van september weer opent. De definitieve openingsdata en nieuwe openingstijden worden komende zomer op de website bekendgemaakt.

Meer boeken lenen

Leden kunnen vanaf 13 juli maar liefst dertig boeken tegelijk lenen in alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen en kunnen vanaf deze datum tevens op vertoon van de bibliotheekpas een voucher ophalen voor een gratis ijsje in de buurt.

Daarnaast kunnen leden hun boeken extra lang lenen. De uitleentermijn is namelijk verlengd naar 17 oktober. Tot deze datum worden er geen boetes verrekend binnen alle tien de vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen.

Tijdens de sluitingsperiode kunnen leden terecht bij de andere geopende vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen en gebruik maken van het uitgebreide online aanbod. De actuele openingstijden zijn te vinden op www.bibliotheekrijnenvenen.nl.

Meer weten over de nieuwe bibliotheek? Lees dan het artikel ‘De nieuwe bibliotheek moet de ‘Huiskamer van de Stad’ worden’.
Reacties

Locatie


Ook interessant