WhatsApp Image 2020-02-13 at 14.13.41.jpeg

Bouw Aarkadekwartier ligt op schema


Thunnissen is volop bezig met de nieuwbouw op het Aarplein. Ruim een jaar geleden ging de eerste paal de grond in, nu nadert de bouw van de eerste 43 woningen haar voltooiing. Wie over het Aarplein loopt, ziet metselaars die druk bezig zijn met het metselen van de laatste gevels en onderaannemers die de woningen van binnen afwerken.

Martijn Goesten, ontwikkelingsmanager bij Thunnissen: “We liggen goed op schema door een uitstekende samenwerking met alle partijen, inclusief de gemeente. De komende weken richten wij ons op de verdere afwerking van de woningen. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners in het tweede kwartaal van 2020 hun nieuwe woning betrekken.”

Ook wordt er de komende tijd gewerkt aan de inrichting van het openbaar gebied, zodat de woningen bij de oplevering goed bereikbaar zijn voor de toekomstige bewoners. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente.

Ben jij nog op zoek naar een statig herenhuis, stadswoning of appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn, dan ben je nog niet te laat. De volgende (en laatste) fase van het Aarkadekwartier is volop in ontwikkeling. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door ruime en stijlvolle woningen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft. Verder hebben alle woningen straks een parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage.

De woningen in deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. De verkoop start naar verwachting in het voorjaar van 2020. Aanmelden kan via de website, dan word je op de hoogte gesteld als de verkoop start.
Reacties


Ook interessant