‘Broodjes Direct’ nieuwe horecadeelnemer op Zomerspektakel

‘Broodjes Direct’ nieuwe horecadeelnemer op Zomerspektakel


Met nieuwkomer Broodjes Direct heeft Zomerspektakel aan het Meer opnieuw een horecadeelnemer die past bij het evenement. “Eigenaar Hans van Rijn en zijn vrouw Bianca zijn beide aanpakkers en kijken ernaar uit om dit jaar mee te doen”, vertelt horeca-verantwoordelijke Jeroen Beekman.

Naast Broodjes Direct staan Alfreds, Smooth Coffee, Sebastiaan IJs, Restaurant De Dyck, Grand Café Eight, Fizzi viswinkel, Loek van Vliet keurslager en Sapori da Stefano dit jaar opnieuw op 7, 8 en 9 juni klaar om bezoekers te trakteren op overheerlijke hapjes en drankjes.

Broodjes Direct heeft uniek concept
“Broodjes Direct heeft een uniek concept als broodjesleverancier met een totaalpakket voor de zakelijke markt. Alleen al de locatie op het bedrijventerrein aan het Lions Parc in Alphen aan den Rijn zegt al genoeg", vertelt eigenaar Hans van Rijn enthousiast. We krijgen veel klanten per dag aan de deur om af te halen. Die ruiken en zien onze broodjes. Ons pand moet er altijd spik en span uitzien. We hadden hier onlangs totaal onverwachts iemand van de Warenautoriteit over de vloer en die had al snel gezien dat alles dik in orde was. Dat is zo ontzettend fijn. Dan weet je waar je het voor doet.”

Inmiddels mag Broodjes Direct ook grote ondernemingen tot hun vaste klanten rekenen en daar zijn ze trots op. "We smeren een enorme hoeveelheid broodjes per week en wij streven ernaar om deze binnen het uur vers te bezorgen, in ons eigen verpakking. Op deze manier wil ik graag een concept neerzetten, onderscheidend van anderen.” Naast de zakelijke markt bedient Broodjes Direct ook de particuliere markt via Thuisbezorgd.nl.

Dromen over later
“Ik ben 10 jaar geleden samen met mijn vrouw Bianca begonnen vanuit onze eigen keuken. We hadden niet eens een fatsoenlijk mes”, grinnikt Hans. Nu een decennium later droomt hij van een franchise-onderneming en wil hij uiteindelijk zelfs naar landelijk uitbreiden. “Maar laten we eerst eens beginnen in deze regio. Gouda, Zoetermeer en Leiden bijvoorbeeld.” Hans en Bianca houden van aanpakken. Zij plezieren graag mensen met aandacht en een gezellig praatje. “Dat willen we ook met Broodjes Direct. Wij zijn blij met iedere klant die hier over de vloer komt of die bij ons online besteld.” Naast het leveren van verse broodjes, verse jus d’orange, melk en karnemelk regelt Broodjes Direct ook de catering zoals voor buffetten, hapjes en events. Van A tot Z, want zelfs voor een fraaie inrichting draait Hans en zijn team hun hand niet om. Hans: “Het concept van Zomerspektakel past bij Broodjes Direct. Mensen die ergens voor gaan en daar alle vertrouwen in hebben. Wij hebben er echt zin in.”

Meer weten over Zomerspektakel?
Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites zomerspektakelaanhetmeer.nlobstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten.

Facebook ZomerspektakelFacebookcebook Obstacle RunTwitter en Instagram.
Reacties


Ook interessant