Bunnik Alphen_close1.png

Bunnik Groep verhuist naar Alphen aan den Rijn


Bunnik Groep heeft de volledige hoofdvestiging verplaatst van Nieuwerbrug naar Alphen aan den Rijn. De verhuizing is in nauw overleg met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Alphen aan den Rijn tot stand gekomen en is begin januari afgerond. Het nieuwe terrein biedt letterlijk ruimte aan de groeiambities van Bunnik Groep voor de komende jaren.

De afgelopen twee jaar waren voor Bunnik een stormachtige periode. In twee jaar tijd groeide de omzet van 28 naar 34 miljoen Euro. Het aantal medewerkers steeg in diezelfde periode naar 152 eind 2018. Ook de aansluiting bij de Biggelaar Groep uit Velddriel – in januari 2018 – heeft een positief effect op de ontwikkelingen rond het bedrijf. Directeur Jelle van der Kleij is enthousiast over de ontwikkelingen: “De verhuizing komt precies op het goede moment. De nieuwe locatie in Alphen is een geweldige stap voorwaarts. De verhuizing geeft een boost aan onze toekomstbestendigheid.”

Grotere druk

Bunnik Groep was al sinds 1988 gevestigd in Nieuwerbrug. Het verkeer van en naar de vestiging kon de dorpskernen van Nieuwerbrug en Bodegraven niet vermijden, wat een steeds grotere druk legde op de omwonenden. De gemeente heeft woningbouwplannen met het vrijgekomen terrein.

Voor het kantoorpersoneel was de huisvesting al jaren aan de krappe kant.

Duurzaam

De locatie in Alphen meet ongeveer 1,7 hectare. Het biedt plaats aan een kantoorgebouw en een werkplaats. Voorafgaand aan de verhuizing is het pand gerenoveerd en de elektriciteitsvoorziening van de gebouwen verduurzaamd.

Vooruitgang

Van der Kleij voelt zich enorm gesteund door de gemeente Alphen: “De omstandigheden hier zijn uitstekend. Alphen gonst van de bedrijvigheid. In die sfeer gaat doorontwikkelen nog gemakkelijker.” Het enthousiasme is wederzijds, want ook wethouder Gerard van As is zeer tevreden met de komst van Bunnik Groep naar Alphen aan den Rijn. “De werkgelegenheid die dit bedrijf gaat bieden, sluit goed aan bij de behoefte op de Alphense arbeidsmarkt.”

Ook de medewerkers van Bunnik Groep zien de stap naar de ruime en moderne behuizing in Alphen als een flinke vooruitgang.

Opening

Na de verhuizing heeft Bunnik Groep nog enige tijd nodig om de nieuwe huisvesting volledig in te richten. In het voorjaar volgt een feestelijke opening.
Reacties


Ook interessant