Maggie Blue

Circle4life sponsordiner bij Maggie Blue


It was all a dream. Deze tekst staat op de muurschildering in restaurant Maggie Blue. Je vraagt je meteen af: wie droomde dat en hoe zag die droom eruit?

Voor Ellen van Gemert bestond die droom uit het helpen van kansarme en zeer hulpbehoevende kinderen in Kenia. Hij kwam uit toen ze een rigoureuze beslissing nam, haar baan opzegde en Stichting Circle4life oprichtte. Nu, tien jaar later, heeft de stichting honderden kinderen en gezinnen met kinderen vanuit een uitzichtloze situatie een unieke kans op een toekomst gegeven. Want Circle4life biedt hulp op gebied van onderwijs, medicatie, renovatie en bouwen van huisjes en voedselpakketten.

Ook Teresia krijgt zo’n kans. Zij is het goede doel van het sponsordiner dat op donderdag 26 september a.s. plaatsvindt bij Maggie Blue. Het vijfjarig weesmeisje woont met haar overgrootmoeder van 86 jaar oud, in een bouwvallig hutje wat overal lekt. Ze leven op de zandvloer. Haar moeder overleed toen ze amper drie weken oud was en haar vader is volledig buiten beeld. De droom voor Teresia’s overgroot-oma is een toekomst voor haar kleine meisje.

Voor € 39,50 per menu krijgt u een heerlijk drie-gangen-diner. Maggie Blue doneert 50% van dat bedrag aan het project. Daar wil je toch aan meewerken?

Wil je reserveren? dit kan via info@maggieblue.nl of info@circle4life.nl
Reacties

Locatie


Ook interessant