Het Alphense Oktoberfeest dit jaar in echte Festhalle

Het Alphense Oktoberfeest dit jaar in echte Festhalle


Het Alphense Oktoberfeest wordt ook dit jaar weer georganiseerd in Alphen aan den Rijn. Het evenement wordt op één in plaats van twee avonden gehouden, maar het feest wordt volgens de organisatie 'groter dan ooit' opgezet.

Het Alphense Oktoberfeest vindt plaats op zaterdag 13 oktober in een Festhalle, die speciaal voor het evenement wordt opgebouwd op het terrein van de Werf aan de Rijnhaven. "Op deze nieuwe locatie, die vlak naast winkelcentrum de Baronie ligt, is alle ruimte om groots uit te pakken", aldus een van organisatoren Sander Willemstein. "De Rijnstreekhal had de nodige beperkingen en bij een Oktoberfeest hoort natuurlijk een echte Festhalle, dus we zijn blij dat we dat dit jaar kunnen realiseren."

Het evenement is bovendien het eerste grote feest dat zal plaatsvinden op De Werf. "De Werf is nog in ontwikkeling en moet nog officieel geopend worden, maar dit is in ieder geval het eerste grote evenement dat gepland staat!"

Line-up
De keuze om het evenement dit jaar op één in plaats van twee avonden plaats te laten vinden, heeft te maken de kwaliteit die de organisatie wil bieden. "We willen het iets grootser aanpakken en dan kunnen we het maar beter één avond heel goed doen!", vindt Willemstein. "Ook wat betreft de line-up willen we er een tandje bij doen."

De organisatie heeft onder andere Wolter Kroes, Snollebollekes, Lee Towers, de Gebr. Rossig en Helemaal Top weten te strikken voor het Alphense Oktoberfeest.

Kaartverkoop 
De kaartverkoop voor het Alphense Oktoberfeest gaat vrijdag 13 juli van start. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link
Reacties


Ook interessant