halfords-6 kopiëren.jpg

De galerie van STA-ART gaat verhuizen


Met ingang van vrijdag 25 oktober zal Galerie Alphen Art (STA-ART) in de Aarhof te vinden zijn in het pand waar Halfords voorheen was gevestigd.   

Sinds 2,5 jaar is de galerie gevestigd midden in het winkelcentrum, waar het kunstenaarscollectief de locatie als expositieruimte heeft kunnen gebruiken. De eigenaren van de Aarhof hebben de huidige locatie als een pop up plek in het winkelcentrum aangeboden aan STA-ART. Omdat er nu een nieuwe huurder is gevonden, krijgt STA-ART de mogelijkheid om te verhuizen naar de leegstaande ruimte waar Halfords voorheen was gevestigd.

“Voor ons is deze locatie aan de Aarkade heel mooi. Hierdoor is een deel van de kunstwerken ook van buitenaf zichtbaar”, vertelt het bestuur van STA-ART. Ook deze locatie is tijdelijk totdat er een nieuwe bestemming wordt gevonden voor het oude Halfordspand.

De kunstenaars en vrijwilligers van STA-ART zullen het nieuwe pand de komende weken geschikt maken als expositie ruimte. Vanaf 25 oktober zal de nieuwe expositie in deze ruimte te zien zijn.
Reacties

Locatie


Ook interessant