dessous winkel interieur.jpg

Dessous Lingerie al 30 jaar een begrip in Alphen


Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Meer dan lingerie
Bij Dessous Lingerie kun je terecht voor het aanschaffen van lingerie, bad- en nachtmode, in de ‘breedste’ zin van het woord: letterlijk én figuurlijk. Maar dat is nog niet alles. Beenmode van OROBLU, sportbh’s, zwangerschapskleding, speciaal uitgezochte sieraden en toilettassen... Je vindt het allemaal bij Dessous. Ook mannen kunnen bij Dessous aankloppen voor heerlijke badjassen en huispakken, en natuurlijk voor een uitgebreide collectie ondermode van diverse merken.

Iemand verrassen?
Bij Dessous helpen medewerkers je graag bij het uitzoeken van een passend cadeau om iemand te verrassen: voor een verjaardag, voor kerst of voor een andere speciale gelegenheid. Zit je krap bij tijd? Laat het cadeau dan voor je klaarzetten of zelfs opsturen. Het enige wat jij hoeft te doen is vertellen voor wie het cadeau is en de juiste maat doorgeven.

Advies, service en beleving
Advies, service en beleving staan bij Dessous Lingerie centraal, al 30 jaar. Ofwel: de klant staat centraal. Niets is fijner dan zelfverzekerd te zijn over je lijf. De juiste lingerie kan hier aan bijdragen. Maar wat is dan de juiste lingerie voor jouw lijf? Aan advies geen gebrek. “We beginnen altijd met het opmeten van de maat. Zo draagt 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat”, vertelt Annabelle van Dessous.  “Ook is het belangrijk om aandacht te besteden aan waar de klant zich lekker in voelt: kant, glad, voorgevormd... Het begint allemaal bij de ondermode.”

Actie
Kom je in oktober langs bij Dessous? Bij aanschaf van een product van € 75 of meer krijg je dan € 15 korting! Deze actie geldt tot eind oktober, dus wees er snel bij. Benieuwd wat de juiste lingerie voor jouw lichaam kan doen? Ontdek het bij Dessous!

Dessous Lingerie is centraal gelegen in de Julianastraat, in het centrum van Alphen aan den Rijn.
Reacties

Locatie