Doe met jouw team mee aan het Sera Software toernooi

Doe met jouw team mee aan het Sera Software toernooi


Het huidige voetbalseizoen nadert zijn einde. Sommige teams zijn nog verwikkeld in een spannende titelstrijd, vechten tegen degradatie of strijden nog voor een plek in het linkerrijtje. Gelukkig kan ieder Senioren team op 22 juni 2019 strijden voor de mooiste prijs van het seizoen; de beker van het Sera Software Toernooi bij S.V. ARC.

Naast de beker staan uiteraard, zoals ieder jaar, de gezelligheid en sportiviteit voorop. Het toernooi wordt afgesloten met een heerlijke barbecue en feestavond met een DJ & fantastische zanger. Dames-, heren- of gemixte teams kunnen meedoen aan het toernooi, de samenstelling maakt niet uit. 

Heeft jouw team of dat van je vrienden zich nog niet ingeschreven? Teams uit de gehele regio zijn welkom om mee te doen met het Sera Software toernooi. Bij het inschrijfgeld zit ook toegang tot de feestavond en het buffet inbegrepen, deze kosten bedragen €150 per team. Teams kunnen meer informatie opvragen door te mailen naar seratoernooi@gmail.com of bekijk de Facebookpagina.
Reacties