Duurzame Huizen Route header

Duurzame huizen gezocht!


Woont u in een duurzaam huis, of heeft u energiebesparende maatregelen genomen? Dan is gemeente Alphen aan den Rijn op zoek naar uw verhaal.

Help andere inwoners op weg door uw huis aan te melden als voorbeeld via www.duurzamehuizenroute.nl/alphenaandenrijn. Als u het leuk vindt, kunt u uw woning ook openstellen voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 31 oktober of 7 november, of meedoen aan de verkiezing. 

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Alle kennis en ervaringen op het gebied van duurzaam wonen zijn welkom: van het aanbrengen van radiatorfolie, de opbrengst van uw zonnepanelen tot het (ver)bouwen van een energiezuinig huis. Ook als u net bent begonnen, kunt u mensen helpen door de voorbereidingen en aanpak te bespreken. Deel uw ervaring online, of tijdens de Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november. Dit kan coronaproof. Bezoekers schrijven zich van tevoren in, zodat er maximaal zes bezoekers tegelijk in de woning aanwezig zijn. Ook ontvangen huiseigenaren en bezoekers van te voren tips voor een veilig bezoek.

banner_1.png
Reacties


Ook interessant