ARC_Jordi_3.JPG

Eredivisievoetballers geven clinics bij SV ARC tijdens PLAY ON. voetbalkampen


Onlangs werd aangekondigd dat er, in samenwerking met een groot aantal profvoetballers, deze zomer een voetbalkamp wordt georganiseerd bij SV ARC. De organisatie van de PLAY ON. voetbalkampen heeft bekendgemaakt welke eredivisievoetballers langs zullen komen om voetbalclinics te geven*.

Op verschillende amateurclubs in het hele land worden vanaf de start van de zomervakantie voor het basisonderwijs, zowel vijfdaagse als ééndaagse dagkampen (zonder overnachting) en clinics, georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.

De organisatie belooft een gevarieerd programma voor de deelnemers met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. De eredivisievoetballers die langs zullen komen zijn Orkun Kökcü, Calvin Stengs, Bart Ramselaar, Desiree van Lunteren, Sven Botman en Joey Veerman. “We zijn enorm blij om aan te kunnen kondigen dat deze geweldige profvoetballers langs zullen komen om de jonge deelnemers voetbaltips te geven tijdens de trainingen”, aldus Mitchel Bovenlander namens de organisatie. Naast dat de bekende voetballers langs komen om clinics te geven, is er ook een mogelijkheid voor handtekeningen en een foto.

Het voetbalkamp bij SV ARC duurt één week en start op 3 augustus. Kijk voor meer informatie op www.playonvoetbal.nl.

*Aanwezigheid voetballers onder voorbehoud van persoonlijke trainings- en wedstrijdschema’s.

play on voetbalkamp poster.jpg
Reacties