Zomerspektakel aan het meer

Erepenning voor organisatie Zomerspektakel aan het Meer


Op 7 juni ontving de organisatie van het Zomerspektakel aan het Meer de erepenning uit handen van burgemeester Liesbeth Spies.

De erepenning is een onderscheiding bedoeld voor personen of organisaties die bijzondere inspanningen hebben verricht voor de Alphense gemeenschap.

De organisatie van het evenement Zomerspektakel aan het Meer zorgt meerdere jaren voor een groot evenement met meerdere artiesten (nationaal en internationaal) en sport- en spelactiviteiten, waar menig Alphenaar op af komt. In 2018 trok het evenement 13.000 bezoekers. Het evenement zet de gemeente Alphen aan den Rijn op de kaart in de regio en is goede citymarketing voor de gemeente. Daarnaast zet de organisatie zich voor een langere tijd intensief in voor de organisatie van het evenement. Deze uitzonderlijke activiteiten zijn voor het college aanleiding om de erepenning aan de organisatie van Zomerspektakel aan het Meer uit te reiken.
Zomerspektakel aan het Meer vindt dit jaar plaats van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni en wordt voor de zevende keer georganiseerd.
Reacties


Ook interessant