Groepsfoto Adviesraad Samenleving

Even voorstellen: Adviesraad Samenleving


De Adviesraad Samenleving is officieel van start gegaan. De uit elf leden bestaande adviesraad adviseert Gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van zorg, participatie, zelfredzaamheid, armoede, werk en jeugdhulp. 

Vertegenwoordigers

Met de Adviesraad Samenleving wordt de zeggenschap voor inwoners over het sociaal domein op een vernieuwende manier ingericht. Het doel van deze adviezen is de inwoners vertegenwoordigen. Elk lid heeft zijn eigen ervaring, kennis en netwerk die hieraan zal bijdragen. Er zijn in totaal vijf thema's die centraal staan: Jeugd, Wmo, Armoede/schulden, Participatie/inburgering en Senioren. De raad is verdeeld in koppels die zich richten op één van deze thema's. 

Koos van Arkel (voorzitter van de adviesraad) is verheugd te merken hoe enthousiast iedereen is om als adviesraad aan de slag te gaan. "Er is veel energie om te horen wat er leeft en speelt onder de mensen." 

Inspraak

Wilt u iets kwijt aan de Adviesraad Samenleving? Stuur een e-mail naar contact@adviesraad-alphenaandenrijn.nl Binnenkort komt de website van de adviesraad online. 
Reacties


Ook interessant