fietsersbond.jpg

Fietsverlichtingsactie in Alphen


Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

In de winter is het buiten langer donker. Verlichting op de fiets is daarom belangrijk om de verkeersveiligheid te kunnen bevorderen. De Fietsersbond organiseert daarom samen met Veilig Verkeer Nederland, rijwielhandelaren en de gemeente een fietsverlichtingsactie.

Fietsverlichting controleren
Op zaterdag 2 november kun je bij de deelnemende rijwielhandelaren en de stand van de Fietsersbond terecht om jouw fietsverlichting te laten controleren. De stand van de Fietsersbond vind je op de hoek Aarkade-De Vest in Alphen. Moet er iets worden gerepareerd? Dan hoef je alleen voor het materiaal te betalen, niet voor het arbeidsloon.

In Alphen kun je op zaterdag 2 november bij de volgende rijwielhandelaren terecht: Atlas Fietsen, Bakker Fietsen, Gek van Fietsen, Van der Louw Tweewielers, Fietspoint Oldenburger, en Bike Totaal Samplonius. Kijk voor meer informatie op de website.
Reacties


Ook interessant