Gemeentehuis Alphen te zien in TV-serie Keizersvrouwen

Gemeentehuis Alphen te zien in TV-serie Keizersvrouwen


Voor de nieuwe serie Keizersvrouwen van AVROTROS zijn opnames gemaakt met het Alphense gemeentehuis op de achtergrond. Gezegd wordt dat dit het gemeentehuis van Amsterdam zal weerspiegelen in de serie.

De opnames voor deze Nederlandse dramaserie zijn halverwege augustus gestart en vinden behalve in Alphen aan den Rijn ook in Amsterdam plaats. 

De hoofdrolspelers zijn Karina Smulders, Susan Radder en Hilde van Mieghem. Ook gaan Roeland Fernhout, Thijs Römer, Imanuelle Grives, Matteo van der Grijn en Dragan Bakema een belangrijke rol in Keizersvrouwen spelen. Afgelopen week was Roeland Fernhout te spotten bij het gemeentehuis.

Keizersvrouwen gaat over een wereld van seks, drugs, corruptie en geweld. Een huisvrouw leidt een dubbelleven als hoofd van een highclass escortbureau. De Amsterdamse boven- en onderwereld lijken haar in hun macht te krijgen door een drugskartel van haar moeder en een corrupte ambtenaar van de gemeente Amsterdam.

Wie nieuwsgierig is naar de serie zal nog even geduld moeten hebben, de precieze uitzenddata zijn nog niet bekend, maar het wordt sowieso in 2019.
Reacties

Locatie


Ook interessant