Schermafbeelding 2020-06-26 om 09.43.02.png

Het coronavirus gaat niet op vakantie


Burgemeester Spies: “Het coronavirus viert helaas geen vakantie deze zomer. Daarom roep ik iedereen op tot waakzaamheid en om elkaar scherp te houden op het naleven van de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.”

Burgemeester Liesbeth Spies bespreekt met Studio Alphen de laatste ontwikkelingen over de coronacrisis: “Het ontstaan van besmettingshaarden drukt ons weer met de neus op de feiten. Het laat zien dat het coronavirus niet weg is en overal weer de kop kan opsteken. We willen voorkomen dat het aantal besmettingen in onze gemeente opnieuw stijgt, omdat dit kan betekenen dat onze vrijheid weer beperkt wordt. Daarom blijf ik erop aandringen; houd 1,5 meter afstand van elkaar, leef de hygiënemaatregelen na en bij (milde) klachten, blijf thuis en laat je testen.

En tot slot wijs ik iedereen graag op de talloze leuke zomeractiviteiten georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers, sportverenigingen, instellingen en organisaties. Voor onze inwoners die niet op vakantie gaan valt er genoeg te doen en te beleven deze zomer in al onze dorpen en kernen.”

 
Reacties


Ook interessant