Duurzaamheid Alphen aan den Rijn

Hoe denkt u over duurzaamheid?


Gemeente Alphen aan den Rijn wil graag weten hoe inwoners, bedrijven, verenigingen en andere organisaties denken over het onderwerp duurzaamheid.

Daarom laat ze onderzoek doen in de vorm van een online vragenlijst. I&O Research, een onafhankelijk onderzoeksbureau, voert het onderzoek uit. Afgelopen week heeft Gemeente Alphen aan den Rijn brieven verstuurd naar een steekproef van inwoners en organisaties, met daarin een uitnodiging om aan het onderzoek mee te doen. Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u toch meedoen? Graag, want hoe meer deelnemers, hoe waardevoller het resultaat! Meedoen kan via de link onderaan dit bericht.

In het onderzoek komen verschillende vragen aan bod. Wat betekent duurzaamheid voor u? Bent u bereid om te investeren in duurzame initiatieven? Welke belemmeringen ervaart u? Misschien wilt u wel meer doen om duurzaam te zijn, maar weet u niet waar u moet beginnen? Hoe ziet u de rol van de gemeente en andere partijen?
Ook wanneer u (nog) niet met duurzaamheid bezig bent of wanneer u weinig met het onderwerp heeft, kunt u de vragenlijst invullen. De gemeente gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om verder invulling te geven aan het duurzaamheidsbeleid en de communicatie hierover. Uw mening telt!

Doet u mee?

U vindt de vragenlijst op www.startvragenlijst.nl/duurzaamheid. Invullen duurt ongeveer 15 minuten en kan tot en met zondag 17 februari 2019.
Reacties


Ook interessant