Alphen aan den Rijn Foto van bloemen.jpg

Laatste kans aanvraag mantelzorgcompliment!


Gemeente Alphen aan den Rijn spreekt haar waardering uit voor de vele mantelzorgers die dag in, dag als mantelzorger actief zijn voor een zieke, gehandicapte of hulpbehoevende naaste.

Heeft u een mantelzorger die u voor minimaal drie maanden, een dag per week ondersteunt en wilt u uw mantelzorger(s) bedanken voor de geboden zorg? Dan kunt u tot 1 oktober 2019 een mantelzorgcompliment aanvragen.
Dit kan voor een partner, ouder of kind, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. U ontvangt het mantelzorgcompliment per post thuis. Zo kunt u het compliment zelf aan uw mantelzorger overhandigen.
De mantelzorger krijgt er ook uitleg bij over hoe de € 200 verzilverd kan worden. Wees er op tijd bij en bedank uw mantelzorger door het mantelzorgcompliment aan te vragen!

Waardering

De gemeente stelt € 200 beschikbaar voor uw mantelzorger. Net als u vinden wij het belangrijk om onze waardering voor de inzet van mantelzorgers te tonen.
Op de dag van de Mantelzorger, 10 november 2018 krijgt uw mantelzorger bij toekenning en verzilvering het geldbedrag gestort.
Door het mantelzorgcompliment bij toekenning aan uw mantelzorger te overhandigen, kan deze lezen hoe hij/zij de bankgegevens door kan geven voor de betaling.

Vergeet niet het mantelzorgcompliment te verzilveren

Heeft u al een mantelzorgcompliment aan uw mantelzorger gegeven, herinner deze dan even om zijn of haar bankgegevens door te geven.
Als niet vóór 15 oktober wordt verzilvert kunnen wij niet betalen en vervalt het recht op betaling!

Aanvragen

Meer informatie en het aanvragen van het mantelzorgcompliment

 
Reacties


Ook interessant