Lancering van zevende editie Alphens.nl magazine

Lancering van zevende editie Alphens.nl magazine


Onder grote belangstelling van tekstschrijvers, fotografen, adverteerders en genodigden is woensdagavond de zevende editie van het jaarlijkse Alphens.nl magazine gelanceerd. De genodigden kregen bij Maggie Blue als eerste het magazine overhandigd, alvorens het huis-aan-huis wordt verspreid door Alphen aan den Rijn.

Het Alphens.nl magazine wordt ieder jaar in december uitgegeven. Hierin wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar door middel van het nieuws- en fotojaaroverzicht, maar daarnaast staat het blad ook vol écht Alphense artikelen. Zo maken we kennis met het langst getrouwde echtpaar van Alphen, een aantal (on)bekende Alphenaren en Alphense topsporters.

Centraal staat de coverstory over Alphen Marketing, recreatie en toerisme. Hiervoor ging de grootste 'trekkers' van Alphen samen op de foto, namelijk John de Hoon (Avifauna), Daniël Othman (Alphen Marketing), Monique Veldman (Archeon) en Stanley de Looze (Zomerspektakel aan het Meer). Gekleed in een foute kersttrui en in de setting van een kerststal inclusief ezel, os én kameel maakten zij een kerstig plaatje voor de cover, waarvoor ook een making off video is gemaakt. 

Bezorging
Vanaf volgende week wordt het magazine huis-aan-huis verspreid door Alphen aan den Rijn. Brievenbussen met een nee-nee sticker worden overgeslagen, maar uiteraard kan men na de kerstdagen een exemplaar ophalen op het kantoor van Alphens.nl.
Reacties


Ook interessant