Level 42 eerste buitenlandse act bij Zomerspektakel

Level 42 eerste buitenlandse act bij Zomerspektakel


Vrijdagavond 7 juni 2019 treedt de Engelse band Level 42 als eerste buitenlandse act op bij Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn. Zomerspektakelvoorzitter Stanley de Looze: "Ik geloof dat het ons gelukt is om het publiek opnieuw te verrassen met een fantastische line-up."

Level 42 was de meest succesvolle Engelse band uit de jaren 80 en brak ook in Nederland door met hitnummers als 'Lessons in Love' en 'Running in the Family'. Met het kenmerkende Britse jazzfunk-geluid heeft de band door de jaren heen inmiddels 18 Top 40 singles op zijn naam staan en wereldwijd 30 miljoen albums verkocht. "Dat deze band op ons festival staat is echt uniek. Na een volledig uitverkochte clubtoer in 2018 in Nederlandse theaters, zijn ze sinds jaren weer op een festival te vinden", aldus Stanley.

Naast Level 42 heeft de organisatie ook Kraantje Pappie, Guus Meeuwis en Kris Kross Amsterdam voor die avond kunnen boeken. Kraantje Pappie staat in 2019 voor het eerst op het grootste festival van Alphen. Guus Meeuwis is inmiddels een oude bekende, nadat hij al eerder in 2017 het Alphense publiek trakteerde op meezingers 'Brabant' en 'Dat komt door jou'. Dit jaar zal hij ook zijn nieuwste hits van het album 'Geluk' ten gehore brengen.  

Kris Kross Amsterdam is een Nederlands DJ- en producertrio en bestaat uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. Eerder stonden ze ook op Mysteryland, Tomorrowland, Parookaville en Ultra Music Festival. "En nu dus ook op Zomerspektakel aan het Meer", vertelt Stanley trots.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van de vrijdagavondtickets start op zaterdagmorgen 26 januari om 07.00 uur bij de fysieke verkooppunten. Online start deze om 10.00 uur via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en www.alphens.nl. Alleen via de fysieke verkooppunten kun je Early Bird-tickets verkrijgen. Ieder verkooppunt heeft vijftig sets van deze tickets beschikbaar. Dit betekent voor de vroege vogels 4 tickets halen en 3 betalen.

De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Pet's Place Ridderhof, Haasbeek Herenhof, Primera Baronie en Formuleshop Centrum in Alphen aan den Rijn. De Early Bird tickets zijn niet online te verkrijgen. Stanley: "Het is ons voor de derde keer op rij gelukt om de tickets aan te bieden voor 36 euro per stuk inclusief administratiekosten. En daar zijn we best trots op."

 
Reacties


Ook interessant