Little Legends bezorgt Sinterklaascadeautjes gratis

Little Legends bezorgt Sinterklaascadeautjes gratis


Speciaal om het de Alphense ouders tijdens de Sinterklaas makkelijker te maken, heeft Little Legends, dé webshop voor coole kinderschoenen en accessoires, een leuke actie bedacht! Tijdens deze actie bezorgt de webshop de pakketjes namelijk gratis én persoonlijk.

Bij alle klanten uit Alphen aan den Rijn worden de pakketjes dezelfde werkdag, persoonlijk bezorgd. Natuurlijk geheel in het Sint thema ingepakt. Dat scheelt je een hoop stress tijdens de toch al drukke voorbereidingen op de komst van de Sint!

Kim en Jeroen Bakker, de drijvende krachten achter de webshop Little Legends, hebben ook een top 10 leukste Sint cadeautjes samengesteld, voor jongens en meisjes. Het paar heeft zelf een dochtertje van zeven (Mees) en een zoontje van 2,5 jaar (Boris) en weet als geen ander hoe fijn het is als je al je producten op één site kan bestellen. Little Legends is dit jaar dus je one-stop-shop tijdens de feestdagen.

Bestel je nieuwe schoenen? Dan ontvang je deze gevuld thuis met het lekkerste snoepgoed van Sint & Piet. Bij Little Legends is alles op voorraad aanwezig.

Bekijk de top 10 met leukste Sint cadeaus voor jongens en meiden, maak je keuze en laat het de volgende werkdag, geheel in Sint style, bij je thuis bezorgen. Geïnteresseerd in deze Sintactie? Neem dan eens een kijkje op www.littlelegends.nl.
Reacties

Locatie


Ook interessant