zendmast_josh (9).jpg

Meer lampen voor Alphense zendmast


Als het aan de citymarketeers ligt mag de zendmast nog opvallender worden. De zendmast is sinds eind 2017 permanent verlicht in de kleuren groen-wit en met evenementen wordt de kleur aangepast.

De toren draagt bij aan de zichtbaarheid van Alphen en vergroot de trots en betrokkenheid onder de inwoners. Citymarketing wil het 'wow' effect van de toren opnieuw een impuls geven, schrijven zij in het Plan van Aanpak voor 2019-2020. De zichtbaarheid van de toren moet nog groter en dit willen zij doen met meer lampen. Het effect van de toren is dan over een langere afstand zichtbaar en er kunnen dan nog meer visuele variaties worden gecreëerd. Vanavond wordt er vergaderd over het plan.

De basiskleur is wit / groen / wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn het middelpunt van het Groene Hart, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen. Afgelopen periode was de zendmast oranje voor het NKJ atletiek, een regenboog variatie met het Zomerspektakel, rood-wit-blauw voor Haring on the Docks en rood voor Valentijnsdag. 

 
Reacties


Ook interessant