Rijksweg N11

N11 in november 2 nachten dicht


In opdracht van Rijkswaterstaat West Nederland Zuid wordt regulier onderhoud uitgevoerd op de N11 op 2 en 3 november en op 9 en 10 november 2018.

Deze werkzaamheden omvatten onder andere maai- en slootwerkzaamheden, het onderhoud van bebording (verkeersborden), markeringen (tekens op de weg), de geleiderail (vangrails) en de verlichting.  

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd:

  • Fase 1: Volledige afsluiting N11 vanaf kruispunt Burgermeester Smeetsweg (industrieterrein ‘Grote Polder’) tot en met de N207 (afslag Alphen a/d Rijn Oost). Op vrijdagavond 2 november wordt om 21.00 uur gestart met de werkzaamheden. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden uiterlijk zaterdagochtend 3 november om 12.00 uur gereed. 
  • Fase 2: Volledige afsluiting N11 vanaf de N207 (afslag Alphen a/d Rijn Oost) tot en met de aansluiting op de A12 (Knooppunt Bodegraven). Op vrijdagavond 9 november wordt om 21.00 uur gestart met de werkzaamheden. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden uiterlijk zaterdagochtend 10 november om 12.00 uur gereed.  

Tijdens de verkeersafzettingen worden alle toe- en afritten van aansluitende wegen afgesloten. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Een ‘vierkante’ afsluting

De N11 is een rijksweg zonder vluchtstrook en met weinig verlichting. Als gevolg hiervan moeten er voor deze werkzaamheden veel afzettingen worden geplaatst. Daarbij ontstaat veel hinder voor de weggebruikers. Ondanks deze afzettingen blijven de werkzaamheden risicovol voor zowel onze werknemers als voor u als weggebruikers.

Rijkswaterstaat heeft ervoor gekozen om te werken in een ‘vierkante’ afsluiting. De N11 is in twee fases (twee weekenden) volledig afgesloten om het totale reguliere onderhoud te kunnen uitvoeren. Doordat meerdere partijen gelijktijdig hun werkzaamheden uitvoeren in één afsluiting heeft dit een positief gevolg voor de totale doorstroming en bereikbaarheid.

Meer informatie op de website van Rijkswaterstaat.
Reacties


Ook interessant