Logo Nr. A trainingen.png

Nieuw VOA-lid Nr. A trainingen stelt zich graag aan jullie voor!


Onlangs is Nr. A trainingen lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Dennis Verweij zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Dennis Verweij. Met mijn bedrijf Nr. A trainingen richt ik mij op het verbeteren van de commerciële en communicatieve soft skills van professionals. Dit kunnen vakinhoudelijke professionals zijn, maar ook sales professionals. Dit doe ik door het ontwikkelen en verzorgen van trainingen (Incompany) en door 1 op 1 coachingstrajecten. Alle (InCompany) trainingen zijn op maat ontwikkeld. Ze zijn afhankelijk van het trainingsdoel, de leerbehoeften, samenstelling van de groep, de beschikbare tijd en het budget.

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Ik ben een enthousiaste en gedreven optimist met een passie voor oprechte relaties met anderen op basis van integriteit en wederzijds respect. Ik hou ervan om de mensen met wie ik samenwerk een stap verder te brengen. Ik heb ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven door het invullen van diverse sales- en managementfuncties, waardoor ik goed kan inspelen op leerdoelen binnen dit vakgebied. Dit jaar besloot ik om Nr. A trainingen op te richten om mijn kennis en ervaring op het gebied van commercie en communicatie te delen met anderen.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Mijn droom als ondernemer is dat Nr. A trainingen een begrip in de markt wordt voor succesvolle trainingen op het gebied van de ontwikkeling van soft skills.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Mijn grootste uitdaging tot nu toe is om mijn agenda vol te krijgen met trainingen, maar ik realiseer mij goed dat dit hoort bij de opstartfase van mijn bedrijf. Eigenlijk zie ik alles wat ik doe als een positieve uitdaging ;-)

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben vader van 3 kinderen (15, 18 en 20 jaar oud) en stiefvader van de 2 kinderen (leeftijd 9 en 15) van mijn vriendin Ilona. Ons samengestelde gezin is dus een gezellige drukte. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af, sport ik regelmatig en maak ik dankbaar gebruik van de sauna als beloning voor het sporten. Verder hou ik van golf, voetbal(kijken) en leuke dingen doen met ons gezin.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik woon al erg lang in Alphen aan den Rijn en ken daardoor de VOA al lange tijd. Nu ik dit jaar ook een Alphense ondernemer ben geworden, mag ik eindelijk lid worden. Ik vind het leuk om mijn netwerk lokaal uit te breiden en te sparren met andere lokale ondernemers.

• Wat verwacht je van de VOA?
Het delen van kennis en inzichten over ondernemerschap door met elkaar te sparren over elkaars uitdagingen. Ik hoop hierin ook mijn bijdrage te kunnen leveren.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Kennisontwikkeling en ondernemerschap.
Reacties

Locatie


Ook interessant