Create logo The Mind Factory.png

Nieuw VOA-lid The Mind Factory stelt zich graag aan jullie voor!


Onlangs is The Mind Factory lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Ingrid Meijerink zich graag aan haar collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf? Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Hi, mijn naam is Ingrid Meijerink (58). Sinds 2004 met veel plezier wonend in Alphen aan den Rijn.

The Mind Factory is een holistische zorgonderneming die particulieren en bedrijven helpt met het voorkomen en genezen van stress gerelateerde klachten. Ik maak gebruik van Mindfulness (MBCT – Mindfulness Based Cognitieve Gedrags Therapy), Creatieve Therapy en muziek.

Als ondernemer heb je een droom en je zet je bedrijf op of je zet het voort. Je bedrijf groeit en groeit. Er volgen regels en processen om alles vlot te laten verlopen en te kunnen laten groeien. Zowel de werknemer als de werkgever kunnen vastlopen in deze processen met uitval tot gevolg. In The Mind Factory leer je bewust je dromen opnieuw te ontdekken en terug te komen bij wie jij werkelijk bent.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Mijn droom is om mensen bewust geluk te laten ervaren wanneer ze vastgelopen zijn en om ervoor te zorgen dat ze dat geluk voortaan vast kunnen houden. Aan ieder eind zit een nieuw begin!

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Mensen laten ervaren dat er niks zweverigs is aan datgene wat ik doe. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het werkt. Het is niet aan mij om de ander te veranderen…

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben creatief- schilder graag, schrijf artikelen voor One Tribe en drink graag gezellig een wijntje op z’n tijd.


• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Vroeger had ik een bedrijf met mijn voormalig partner in een ander deel van Nederland. Ik zat bij de Rotary en wist hoe belangrijk het zakelijk netwerk was voor het bedrijf. Nu ik, na weer enkele jaren in loondienst te zijn geweest na mijn scheiding, zelf wil starten, weet ik dat ik hier ook weer moet bouwen. Ik wil graag andere ondernemers ontmoeten.

• Wat verwacht je van de VOA?
Ik verwacht dat ik nog steeds veel kan leren van iedere VOA-ondernemer. De VOA is een prima organisatie waar de kennis kan samenkomen.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Alles wat met “Mind” issues, HR gerelateerde zaken, kunst en cultuur en zorg hebben iets meer mijn interesse maar mijn kennis en inspiratie haal ik uit alle onderwerpen
Reacties

Locatie


Ook interessant