Parkeergarage De Aarhof

Nieuwe parkeergarage Aarhof 5 september open


De nieuwe parkeergarage Aarhof in Alphen aan den Rijn wordt vanaf zaterdag 5 september 2020 om 08.00 uur opengesteld voor verkeer.

De nieuwe parkeergarage is bereikbaar via de hoofdentree aan De Vest en kan via het parkeerdek van de Aarhof ingereden worden. De bovenste verdiepingen van het gebouw bieden plek aan circa 330 parkeerplaatsen. Bovendien is er in het gebouw een (inpandige) fietsenstalling voor circa 300 fietsen.

Voetgangers kunnen via het trappenhuis (inclusief liften) aan de Aarkade de parkeergarage binnen lopen. Deze entree is 24 uur per dag bereikbaar. Buiten de openingstijden van de fietsenstalling heeft u de inrijkaart nodig om de parkeergarage in te kunnen lopen. Dat is de parkeerkaart die u bij het inrijden van de garage heeft gekregen via de ticketzuil.

Tijdens openingstijden van winkelcentrum de Aarhof kunnen de liften worden gebruikt om vanuit de Aarhof de parkeergarage in te kunnen.

De Aarhof is ook direct via de nieuwe fietsenstalling bereikbaar.

ParkeerService beheert de nieuwe parkeergarage voor de Gemeente Alphen aan den Rijn. Op hun website leest u meer over de tarieven, openingstijden en service.
Reacties


Ook interessant