Logo Werkvinden 2.0 - groot.jpg

Nieuwe WerkVinden workshop: "50-plus, werkloos en pensioen in zicht "


Als je werkloos en boven de vijftig bent - en wellicht zelfs boven de zestig - is het van belang te weten hoe je pensioen er ‘straks’ uitziet en wat je er, nu je werkloos bent, mee kan doen.

Bijvoorbeeld naar voren halen of een paar jaar hoger pensioen.

Jan Zwiers is pensioendeskundige bij VMD Koster en behandelt niet alleen pensioenen, maar ook andere inkomsten die je op termijn krijgt, zoals AOW of wellicht lijfrentepolis. Ook bespreekt hij de hypotheeksituatie, enz. Kortom: inzicht in de financiële situatie op termijn, zodat je nu je hoofd leeg kan maken en bezig kan zijn met solliciteren.

In deze workshop ga je ook zelf aan de slag met je pensioen, dus neem je PC mee (of meld het ons als je er geen hebt) en je DigiD. Ook je partner mag (gratis) mee, zodat jullie samen deze materie kunnen doorgronden. Vooraf krijg je een formulier met welke gegevens je moet meenemen om een zo goed mogelijk beeld voor je eigen AOW/Pensioen te kunnen schetsen.

De workshop vindt plaats op maandag 17 juni van 20:00 tot 22:30 uur.
Adres: Castorstraat 1 in Alphen aan den Rijn.
Kosten voor deelname is € 12,50 (niet-leden € 15,00).
Graag vooraf inschrijven, want vol = vol.

WerkVinden Programma JUNI 2019
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk.
De hulp van WerkVinden bestaat onder meer uit: lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding.

Voor de maand JUNI is het programma klaar en kan iedereen zich voor deelname inschrijven via onze site www.werkvindenalphen.nl
De deelname is veelal gratis of soms met een kleine bijdrage.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.werkvindenalphen.nl
Reacties


Ook interessant