Stations_Vera (3).jpeg

NS viert 3-jarig bestaan Alphen-Gouda met stroopwafels


Op woensdagochtend 11 december deelde de NS stroopwafels uit aan reizigers die gebruikmaakten van de R-Net sprinters tussen Alphen en Gouda.

De lekkernij werd uitgedeeld door de machinisten van de R-Net sprinters. In totaal werden er zo’n 5000 stroopwafels uitgedeeld aan reizigers. Met de stroopwafels werd het 3-jarig bestaan van de R-Net trein tussen Alphen en Gouda gevierd.

Ondanks dat het geen jubileumjaar is, vond NS het 3-jarig bestaan toch een reden om te vieren. “De eerste 2 jaar was het vooral nog experimenten met de treindienst. Nu het 3-jarig bestaan is aangebroken vinden we dat we het redelijk in de vingers hebben”, vertelt een woordvoerder van NS. “We hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt in die 3 jaar. Er zijn 2 stations bijgekomen en we zijn naar een kwartiersdienst gegaan. Ook is het positief dat het traject met een 7,8 als eindcijfer hoger heeft gescoord in het klanttevredenheidsonderzoek. Dat vonden we goede redenen om dit te vieren met de reiziger.”

NS is tevreden met de sprinterlijn tussen Alphen en Gouda. “Alphen-Gouda is de populairste sprinterlijn in Nederland. Ook daar ben ik blij mee dat we de goede resultaten halen”, vertelde Roger van Boxtel zondag 8 december in de uitzending van Buitenhof.
Reacties


Ook interessant