Foto Soos aan den Rijn.PNG

Officiële opening van SOOS aan den Rijn


Wethouder Gerard van As juicht het initiatief van harte toe.

Op vrijdag 21 juni verricht wethouder Gerard van As de officiële opening van SOOS aan den Rijn. Petra Kuiper en Danielle Dekker, de trekkers van het initiatief, hebben in de afgelopen weken alvast proefgedraaid. Veel voorbijgangers en bezoekers kwamen een kijkje nemen en toonden zich erg enthousiast over het nieuwe concept.

SOOS aan den Rijn is gevestigd in de Raadhuisstraat, in het voormalige pand van Carla’s. Na een ingrijpende opknapbeurt is hier een gezellige gelegenheid ontstaan voor iedereen die graag onder de mensen is. De activiteitenagenda raakt inmiddels aardig gevuld. Er staan een spelletjesmiddag en een boottocht op het programma, de eerste workshops zijn ingepland en de ruimte is ook al afgehuurd voor een afscheidsreceptie en een eindfeest voor groep 8.

Petra: “We vinden het ontzettend leuk dat er nu al zoveel belangstelling is, zowel voor de ruimte als voor het programma. En natuurlijk kun je bij de SOOS ook gewoon binnenlopen voor een lekkere kop koffie, een biertje of een aangeklede borrel. Iedereen is welkom, waarbij we extra aandacht hebben voor Alphenaren die wat meer aansluiting zoeken.”

Ook wethouder Van As vindt de SOOS een waardevolle aanvulling op het centrum van Alphen aan den Rijn: “SOOS aan den Rijn is een ondernemersinitiatief met een maatschappelijke betekenis. De horecafaciliteiten worden echt ingezet om mensen met elkaar te verbinden, en dat juichen wij als gemeente van harte toe. Naast de gezelligheid krijgen Alphenaren hier ook de ruimte om zelf iets te organiseren en hun talenten te ontplooien. Ik hoop dan ook dat deze plek uitgroeit tot een actieve ontmoetingsplaats voor jong en oud.”

De opening op 21 juni is een besloten bijeenkomst van 16:00 tot 18:00, bedoeld voor genodigden die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van de SOOS. Na die langste dag gaan de deuren wijd open voor iedereen. Kijk op www.soosaandenrijn.nl voor het programma en de openingstijden.

Soos aan den Rijn
Raadhuisstraat 285
2406 AE Alphen aan den Rijn

Openingstijden ma. t/m vrij. 10.00 – 17.30 uur

info@soosaandenrijn.nl

0172-893953
Reacties


Ook interessant