Politie_Station_Joshua.jpeg

Oproep: getuigen gezocht voor babbeltruc Wilhelminalaan


Op woensdag 27 november is een persoon beroofd op de Wilhelminalaan in Alphen. Dit gebeurde rond 15:00 uur door middel van een babbeltruc. Heb jij iets gezien? Bel dan naar 0900-8844.

Een medewerker van het accountantskantoor aan de Wilhelminastraat in Alphen hoorde rond 15:00 uur op woensdag 27 november iemand aan de voordeur trekken. Een medewerker opende de deur, welke standaard op slot zit. De voor hem onbekende man liet hij binnen. De man sprak Frans en gebrekkig Engels. Hij wees op het papier dat hij bij zich had. Hieruit werd duidelijk dat de man bij het verkeerde bedrijf was. Vervolgens werd hij naar buiten begeleid. Later kwam de medewerker erachter dat hij zijn telefoon miste.

Signalement
Het betreft een man tussen de 25 en 35 jaar van 1.70 tot 1.75 meter lang. De man is licht getint, heeft een normaal postuur, kort zwart haar en droeg een blauwe spijkerbroek met modieuze gaten.

Heb jij een of meerdere personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen of voldoen aan het signalement? Heb je een onbekend voertuig gezien in de straat of omgeving? Of heb je camerabeelden, foto’s of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000.
Reacties


Ook interessant