WhatsApp Image 2019-06-30 at 14.55.31 (2).jpeg

Politie deelt bekeuringen uit bij Zegerplas


Door het zomerse weer van afgelopen weekend was het druk aan de Zegerplas. Om verkoeling op te zoeken brachten veel Alphenaren een bezoekje aan de Zegerplas. Door de drukte is het nodig dat de politie extra toezicht houdt, zodat het voor iedereen leuk blijft.      

Zaterdag ontving de politie klachten van een boot die met hoge snelheid over de Zegerplas raasde. De politie is ter controle de Zegerplas op gegaan met de boot en kwam de snelheidsduivel tegen. De bestuurder van de boot bleek geen vaarbewijs te hebben terwijl hij deze wel nodig had. Hij heeft hiervoor een bekeuring gekregen.

Op het voetpad langs het meer reden twee brommerrijders op het voetpad, dit is verboden. Zij bleken naast deze overtreding, ook geen rijbewijs te hebben. Voor beide overtredingen hebben zij een boete ontvangen. 

Deze twee bestuurders waren niet de enige die op het voetpad reden. Twee motorrijders reden zaterdag slalommend met hoge snelheid tussen de voetgangers door over het fietspad. De politie kon ze niet gelijk controleren maar heeft later de identiteit kunnen bevestigen van de twee. Zij krijgen een bekeuring van 140 euro op de mat.

Vrijdag hield de politie ook al controles in Alphen aan den Rijn, onder andere een verkeerscontrole en alcoholcontrole.
Reacties


Ook interessant