duim omhoog

Repaircafe in het gemeentehuis


Heeft u nog een haardroger die het niet meer doet, een stofzuiger die kapot is of een klok die stilstaat?

Gooi uw spullen niet weg, kom langs bij het repaircafe! Op 17 januari tussen 10.00-12.00 uur vindt het repaircafe eenmalig plaats in het gemeentehuis. Voor het repaircafe neemt u zelf kapotte spullen mee vanuit huis. De vrijwilligers van het repaircafe staan voor u klaar met advies over uw kapotte elektronische apparaat, kleding of klok. Daarna kunt u zelf aan de slag met de reparatie. Gereedschap en materialen worden gratis ter beschikking gesteld. Het repaircafe vindt op 17 januari eenmalig plaats in het gemeentehuis. Verder is het elke laatste donderdag van de maand bij Stichting Kringloop Alphen, aan Energieweg 13.

Van 14 -18 januari is de week van de circulaire economie. Dit betekent dat we de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen willen maximaliseren. Door uw kapotte spullen te repareren en langer te gebruiken draagt u hieraan bij. Als gemeente Alphen aan den Rijn hebben we de ambitie om in 2050 energie-neutraal en 100% circulair te zijn.

Wanneer: 17 januari 10.00-12.00

Waar: Gemeentehuis, Stadhuisplein 1, Alphen aan den Rijn

Voor wie: Iedereen die iets wil herstellen op het gebied van kleine elektrische apparaten, kleding en klokken is welkom. 

Repaircafe maakt gebruik van volgnummers en de reparaties moeten in een relatief kort tijdbestek te verhelpen zijn, zodat iedereen aan de beurt kan komen.
Reacties

Locatie


Ook interessant