Waterstof

Rijden op waterstof, iets voor uw organisatie?


Bent u benieuwd naar de kansen van rijden op waterstof voor uw organisatie?

Op 19 november organiseert Gemeente Alphen aan den Rijn in samenwerking met de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA), Groene Hart Werkt! en de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) de bijeenkomst Rijden op Waterstof. De bijeenkomst richt zich op ondernemers en andere geïnteresseerden die meer willen weten over de (toekomstige) mogelijkheden voor rijden op waterstof.

Verschillende sprekers geven antwoord op vragen, zoals: welke voertuigen zijn er al op de markt? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterstof? En wat zijn ervaringen van pioniers? Daarnaast verkennen we de mogelijkheden voor een eerste waterstoftankstation in Alphen aan den Rijn. Na afloop is er een borrel en kunt u een waterstofauto bekijken.

Bijenkomst Rijden op Waterstof – Mogelijkheden en kansen

Wanneer
19 november 2019, 19.00 – 21.30 uur.

Waar
Frames – Eikenlaan 237, 2404 BP, Alphen aan den Rijn. 

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar waterstof@odmh.nl.

Programma

19.00                                Inloop en bekijken waterstofauto

19.30 – 19.40                  Opening door wethouder Leo Maat – Gemeente Alphen aan den Rijn.

19.40 – 19.55                  Jordi Zonneveld – Frames. Hoe verhoudt onze host, Frames, zich tot waterstof?

19.55 – 20.25                  Wouter van der Laak – WaterstofNet. Ontwikkeling rondom tankstations in Nederland en voertuigen op waterstof.

20.25 – 20.55                  Robert van Hoof – Infram. Infram heeft haar eigen wagenpark deels op waterstof - en heeft ook al 1 jaar een eigen h2-vulpunt aan kantoor. Hoe kwam die keuze tot stand en wat zijn de ervaringen?

20.55 – 21.15                  Wico van Helden – Ondernemersvereniging Werkgevers Drechtsteden. Hoe doorbreek je een kip-ei situatie? Praktijkervaring van de innovatietafel Waterstof over het opzetten van een netwerk met waterstoftankstations.

21.15 – 21.30                  Wrap-up

21.30                                Borrel en bekijken waterstofauto
Reacties


Ook interessant