boksgala.jpg

Succesvol 9e Alphens Boksgala


Met 12 amateurpartijen en 3 profpartijen zorgde boksschoolhouder Teus de Kruyf voor een aansprekend Boksgala. Maar liefst 1000 toeschouwers vulden de Alphense Rijnstreekhal.

De Kruyfs pupil Luca Capone greep niet alleen de winst, maar ook de stijlprijs. Het Boskoopse talent Sammy Wagensveld mocht na een opgelopen knock-out weliswaar niet meedoen aan het gala, maar kwam niet voor niets naar de Rijnstreekhal. Want De Kruyf slaagde erin om de vele aanwezige ondernemers voor Wagensveld en zijn traject naar de Olympische Spelen te interesseren. Ze boden tegen elkaar op waarna Sammy Wagenveld een mooi sponsorbedrag kon innen.Ook schonk De Kruyf een aanzienlijk bedrag aan de Stichting Spierziekte SMA.

Boxing Club Alphen deed goede zaken met de overwinning van Waddinxvener Levi Klomp en met het aansprekende optreden van profbokser Julius ‘Caesar’ Humme uit Bodegraven. Humme verloor weliswaar verdiend van de Ugandees Bukenya, maar dit duo kreeg 6 ronden lang het publiek op de banken. Teus de Kruyf toonde zich na afloop zeer enthousiast: "De aanwezige vertegenwoordigers van boksscholen vonden dit een prachtig gala. Kickbokspromotors vroegen om samenwerking. Natuurlijk is er volgend jaar weer een boksgala. Groter en mooier, met opnieuw profs."
Reacties

Locatie


Ook interessant