IK DOE MEE!

Tjokvol programma Gluren bij de Buren


Maar liefst 63 huishoudens in onze gemeente openen 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 195 optredens laat Alphen op die dag zien wat ze in huis hebben.

Op zondag 9 februari kan er door heel Alphen en de kernen gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 65 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn. 
‘Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!’, aldus Ralf Leemeijer, programmamaker Alphen.

Begluur het programma online

Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten en locaties. 

Alles op een rijtje

Wanneer? zondag 9 februari 2020 

Hoe laat? 12.00 - 17.00 uur

Kosten? Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

Meer informatie
Reacties


Ook interessant