stefan en mitchell van 0 naar 20.jpg

Van 0 naar 20: wat kun je beter wel en niet eten?


Mitchell Vreeswijk en Stefan Koren bereiden zich keihard voor op de halve Marathon. In maart zullen zij namelijk starten op de 20 kilometer tijdens de 20 van Alphen, maar hardloopervaring hebben ze niet. In de podcast 'Van 0 naar 20' nemen ze ons mee in hun voorbereiding. Deze keer gaan ze het hebben over voedsel.

Gelukkig krijgen zij de hulp van experts om zich zo goed mogelijk klaar te stomen met in deze aflevering: Voedsel. Wat kun je beter niet eten, wat juist absoluut wel en hoe gaan Mitchell en Stefan hier zelf mee om? Je hoort het in aflevering 3.

Vorige week lieten Stefan en Mitchell al weten dat het niet zonder slag of stoot gaat. "I did it. Dat is een zin die ik erg vaak heb gezegd de afgelopen weken. Maar afgelopen zondagavond was het gemeender dan ooit. Dat was de avond dat ik het eerste hardloopschema voltooide: 30 minuten aan één stuk, zonder pauzes of wat dan ook. In dat half uur heb ik 5,13 kilometer afgelegd. Voor mij voelde dit als een overwinning.”

Volg Stefan en Mitchell in hun voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Meer weten? Leer hier alles over de podcast Van 0 naar 20. De eerste twee afleveringen kun je hier beluisteren.
Reacties