Van Vliet opening Aarhof.jpeg

Van Vliet opent winkel in Aarhof


Banketbakker Bart van Vliet heeft op vrijdag 4 oktober de deuren van zijn winkel in winkelcentrum De Aarhof geopend.  

Na de kerstdagen in 2018 sloot Jac. van Vliet & Zonen na 122 jaar zijn deuren. In 2019 opende Van Vliet tijdelijk de winkel om chocolade te verkopen rond de paasdagen en laatst voor de marketentsters tijdens de Jaarmarkt. Van Vliet keert nu terug in Alphen, maar dit keer in winkelcentrum De Aarhof. De winkel is gevestigd in het pand naast de Blokker, waar voorheen Bij Dennis en Mangiamo zaten.

De nieuwe eigenaren van De Aarhof, HAL Holding, hebben Van Vliet ervan overtuigd om een winkel in het winkelcentrum te openen. “Zij wilden graag dat er iemand in het pand kwam en hebben mij om die reden een voorstel gedaan”, vertelt Bart van Vliet. “Ze zagen natuurlijk wat ik kon en wilden me graag hebben.” De winkel zal tot het eind van het jaar open zijn, met een mogelijke optie om in het voorjaar ook open te gaan.

Het lege pand aan de Van Boetzelaerstraat staat nu helemaal leeg. “Er is waarschijnlijk een nieuwe huurder, dus ik moet het pand leeg opleveren.” Van Vliet heeft het grootste gedeelte van de meubels en andere spullen meegenomen naar zijn nieuwe winkel. Ook zal hij grotendeels dezelfde producten verkopen.
Reacties