Foto Baronie.jpg

Verenigingenmarkt in Alphen aan den Rijn


Alphense verenigingen op het gebied van sport, spelhobby presenteren zich.

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een verenigingenmarkt georganiseerd bij Winkelcentrum de Baronie. Verenigingen en clubs zullen zich in de aanloop naar een nieuw seizoen aan het grote publiek voorstellen. Alphense verenigingen op het gebied van sport, spel, hobby en
muziek presenteren zich van 10.00 tot 16.00 uur bij Winkelcentrum de Baronie. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes en laat je informeren en inspireren. Zing, sport, dans, beweeg en doe mee!

Er zijn muzikale optredens, een drum en showband en diverse dansoptredens. Er worden demonstraties door de verenigingen gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje tennis of rugby? Bij de scouting klim je de mast in of kun je lekker marshmallows roosteren, kortom een gezellige dag voor jong en oud! Toegang is gratis.

Winkelspeurtocht
De winkels van Winkelcentrum De Baronie zijn open dus kom gezellig shoppen. De kids kunnen mee doen met een winkelspeurtocht. Haal de speurtochtkaart in de winkels, zoek de letter die binnen de winkels hangen en noteer deze op je kaart. Lever de volle kaart in bij het podium. Als alles goed is ingevuld op de deelnamekaart maak je kans op een prijsje!

Over Winkelcentrum De Baronie
De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Breggen Bakkers, Bristol, Chocolatier Martinez, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Johnny’s Burger, Fit For Free, Hoogvliet, Cuts & Colours, Kruidvat, Lidl, Little Asia, Lunchroom Jaffna, Primera, Schoen- &
Sleutelservice DenNis, Slagerij & Partyservice Arsenal, Switch, Subway, Shabu Shabu, Shabu To Go, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren.

Kijk voor meer informatie over winkelcentrum Baronie op www.baronie.nu, www.facebook.com/winkelenindebaronie of www.instagram.com/debaroniealphen
Reacties


Ook interessant