nieuwbouw-alphen-avondbeeld-leonardus-2048-x-900.jpg

Verkoop laatste fase Burggooi is gestart


Heeft u woensdag 19 juni jl. de start verkoop van de laatste fase in de villawijk Burggooi te Alphen aan den Rijn gemist? Kom dan langs in de Woningwinkel van Koppes Makelaardij aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn, daar staat het verkoopteam voor u klaar om al u vragen te beantwoorden.

Dit is de allerlaatste fase en dus ook de allerlaatste kans om in de schitterende wijk Burggooi te wonen.

De Kloostertuinen fase 3 borduurt voort op voorgaande fase door veel ruimte, groen en fijne hofjes in het plan op te nemen. In fase 3 komen wederom de 2 onder 1 kapwoningen Catharina en Leonardus en de schitterende vrijstaande villa Bonifatius met rieten dak terug.

De woningen in Kloostertuinen fase 3 worden niet aangesloten op het aardgasnetwerk. Er zijn verschillende alternatieven om een woning gasloos te verwarmen. In fase 3 is gekozen voor een bodemwarmtepomp. Voordelen hiervan? De woningen worden volledig uitgevoerd met vloerverwarming, je energielasten zijn een stuk lager en ook zijn er mogelijkheden voor extra leenruimte of rentekorting op je hypotheek.

Koppes Makelaardij verwelkomt u vraag voor meer informatie onder het genot van een kopje koffie: Woningwinkel Julianastraat 133 in het centrum van Alphen aan den Rijn, 0172 – 43 45 61, nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

 

    
Reacties

Locatie


Ook interessant