vakgarage middelwout

Voor onderhoud aan jouw auto ga je naar Vakgarage Middelwout!


GABO stopt ermee. Waar ga je dan naar toe voor het onderhoud aan je auto? Bij Vakgarage Middelwout ben je aan het juiste adres! Middelwout zorgt ervoor dat jouw auto vakkundig wordt onderhouden, gerepareerd of gekeurd.  

Bij Middelwout kun je terecht met alle merken en modellen, ongeacht de leeftijd van de auto. Wat je wellicht nog niet wist is dat er in Europa de plicht geldt voor alle autofabrikanten om ook de universele autobedrijven op de hoogte te stellen en te houden van de complete technische informatie voor onderhoud en reparatie. De automonteurs bij Middelwout zijn dus volledig op de hoogte betreffende de merk-specifieke eisen voor jouw auto. De fabrieksgarantie en coulanceregeling mogen niet vervallen als jouw auto wordt onderhouden bij Vakgarage Middelwout.

Ervaring
De garage is één van de grootste in Alphen aan den Rijn. Aan de basis van het bedrijf staan Raymond Wouters en Hans van Middelkoop, die Vakgarage Middelwout in september 2000 oprichtten. Samen zijn Wouters en Van Middelkoop goed voor 60 jaar ervaring in de autobranche. Met hun jarenlange ervaring zorgen zij en de vakkundige medewerkers ervoor dat uw auto altijd in topconditie de weg op kan. En ben je op zoek naar een betrouwbare occasion? Een gebruikte auto in uitstekende staat? Ook dan ben je bij Middelwout aan het juiste adres.

Onderhoud of een nieuwe auto, in beiden gevallen krijg je krijgt waar je voor komt! Service en communicatie staan hoog in het vaandel bij Vakgarage Middelwout. “Wij gaan altijd voor een persoonlijke benadering”, vertelt Richard Swarttouw. “Klanten moeten zich op hun gemak voelen bij ons, dus wij besteden hier graag tijd en aandacht aan. Door open en duidelijk te communiceren weten klanten altijd waar ze aan toe zijn! En auto rijden kost nu eenmaal geld - dat is een gegeven - maar samen met Vakgarage Middelwout valt het meestal toch wel mee.”

Vakgarage Middelwout heet je van harte welkom aan de Foreestlaan 17-19 in Alphen aan den Rijn.
Reacties

Locatie


Ook interessant