ladies night.v2.jpg

Vrijdagavond 27 september 'Ladies Night' in Alphen


Alphen maakt zich op voor de jaarlijkse Ladies Night. Op vrijdag 27 september, van 18:00 tot 22:00 uur, vindt de 4de editie plaats met dit jaar het thema ‘Say yes to the dress. Gala editie’.  

Modeshow
We trappen Ladies Night om 18:00 uur af met een modeshow in Winkelcentrum de Aarhof. Hier worden de mooiste jurken door professionele modellen en ook bezoekers van het centrum geshowd. Alle jurken en ook de accessoires zijn afkomstig uit de modewinkels in het centrum.

Say yes to the (gala) dress
Daarna start het onderdeel Say yes to the dress. Een modestylist helpt bezoekers hun ideale jurk te vinden. En ze krijgen ook nog een minimetamorfose voordat ze op de rode loper gaat. Ze sluiten de catwalk af met een foto bij de speciale selfiespiegel. En aan het einde van de avond ontvangen alle deelnemers een cadeaucheque en maken kans op hun ideale outfit.

Aarhof-Loterij
Tussen de modeshows door is er weer de jaarlijkse loterij in Winkelcentrum de Aarhof.

Culinaire hapjes
Butlers delen luxe hapjes aan het winkelend publiek uit. Alle hapjes komen van de foodwinkels en horeca uit het centrum. Ze delen daarbij ook actiekaartjes uit met een speciale aanbieding van de betreffende winkel of horeca waar de hapjes vandaan komen.
Reacties

Locatie


Ook interessant