Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?


Het Alphense College gaat regelmatig op pad, ook benieuwd waar ze de komende periode allemaal aanwezig zijn? Bekijk hier een korte vooruitblik.

20 januari 2016
Op 20 januari zijn de wethouders Du Chatinier en De Jager aanwezig bij het nieuwe pand van Participe om kennis te maken met het Team Alphen Beweegt. Dit team zet zich in voor een gezonde leefstijl voor bepaalde doelgroepen in Alphen aan den Rijn.

21 januari 201
21 januari is een drukke dag voor het Alphense college. Zo is wethouder Han de Jager op bezoek bij het symposium over de Transitiecommissie Sociaal Domein in de Eerste Kamer.

Wethouder Kees van Velzen gaat de 21e naar een overleg over het organiseren van ondernemerskracht om tot investeringen in het Groene Hart te komen. Deze investeringen zijn op het gebied van toerisme en recreatie.

Wethouder Gerard van As slaat op deze donderdag de eerste paal bij de start van de bouw van woningen in de Alphense Zoom.

Wethouder Han de Jager opent op 21 januari de tentoonstelling “Uit de school geklapt” in het Boomkwekerijmuseum in Boskoop. De tentoonstelling geeft een indruk van het onderwijs in Boskoop uit het heden en verleden.
Reacties

Locatie


Ook interessant