College.JPG

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?


Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Ontvangst boek ‘De vriendelijkste marathon ter wereld’
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 10 juli 2019 | 09.00 uur

Burgemeester Spies neemt het boek ‘De vriendelijkste marathon ter wereld’ in ontvangst. Ronald van Rijn, wonend in Alphen, heeft een bijdrage geleverd aan het boek over de vierdaagse van Nijmegen en de Alphense deelnemers.

Zonnepanelen
Wie: Leo Maat
Waar: Brede School, Snijdelwijklaan 4, Boskoop
Wanneer: 10 juli 2019 | 11.30 uur

Wethouder Maat opent samen met vier kinderen van de basisscholen de Zevensprong en de Ichttussschool de zonnepanelen op het dak van hun Brede School aan de Snijdelwijklaan in Boskoop. Over een paar weken volgen nog de daken van de gymzalen aan de Vroonhoevelaan en de Verdihof in Alphen aan den Rijn en het dak bij de begraafplaats aan de Roemer in Boskoop. Hiermee zijn straks ruim 400 extra zonnepanelen in gebruik.

Ontvangst ambassadeurs buitenspeeldag
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 10 juli 2019 | 15.30 uur

Burgemeester Spies ontvangt drie kinderambassadeurs van de buitenspeeldag. Samen met de burgemeester gaan zij in gesprek over buitenspelen en het belang hiervan.

Bijeenkomst gemeenteraden Hart van Holland
Wie: Leo Maat en Gerard van As
Waar: Corpus, Leiden
Wanneer: 10 juli 2019 | 19.30 uur

Wethouders Maat en Van As zijn aanwezig bij de bijeenkomst van de gemeenteraden van Holland Rijnland, Hart van Holland. Het doel van deze bijeenkomst is een verdiepend gesprek over de grens overstijgende ruimtelijke opgaven, de invoering van de Omgevingswet en hoe dit doorwerkt in de verschillende vormen van regionale samenwerking.

Opening eerste VR locatie
Wie: Gerard van As
Waar: Esports Game Arena, Raadhuisstraat, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 11 juli 2019 | 16.15 uur

Wethouder Van As opent de eerste Virtual Reality (VR) locatie van Alphen aan den Rijn. VR is het gamen met een headset op wat ervoor zorgt dat je jezelf volledig waant in een andere wereld. De Esports Game Arena heeft de handen ineen geslagen met VR productiebedrijf Goldviz om bezoekers virtual reality te kunnen aanbieden.

Bezoek aan zorgkwekerij De Moestuin
Wie: Han de Jager
Waar: Zorgkwekerij De Moestuin, Boskoop
Wanneer: 12 juli 2019 | 15.00 uur

Wethouder De Jager bezoekt Zorgkwekerij De Moestuin, een kleinschalige dagbesteding in Boskoop voor mensen met een verstandelijke beperking. Hij krijgt er een rondleiding en laat zich informeren over de zorg die de boerderij levert aan haar cliënten.

Ondertekening PReT-PACT
Wie: Kees van Velzen
Waar: ‘s-Molenaarsbrug
Wanneer: 12 juli 2019 | 17.00 uur

Wethouder Van Velzen ondertekent samen met de voorzitter van PReT, Monique Veldman, het PReT-PACT Alphen aan den Rijn 2019-2022. Dit PACT regelt dat twee derde van de Alphense toeristenbelastinginkomsten terugvloeien naar investeringen in recreatie en toerisme. Bijvoorbeeld om de beste praktijken uit andere gemeenten en regio’s over te nemen; om acties te stimuleren en nieuwe producten te ontwikkelen; om onze drie iconen en drie toegangspoorten in te richten en om onze gastvrijheid verder te ontwikkelen.

Voorstelling van UDI Dans
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Evertshuis, Bodegraven
Wanneer: 13 juli 2019 | 18.30 uur

Wethouder Schotanus bezoekt de dansvoorstelling van de dansgroep van gymvereniging UDI. Verschillende dansgroepen uit de regio gaan deze middag met en voor elkaar dansen.
Reacties


Ook interessant